Azərbaycan Texnologiya Universitetinin Qida Mühəndisliyi fakültəsinin şərabçılıq ixtisası üzrə təhsil alan tələbələrinin "Az Abrau" Şəki Şərab Zavoduna təcrübi ekskursiyası təşkil edilib.
ATU tələbələri zavodda Tələbə Elmi Cəmiyyətinin xətti ilə müasir və aktual mövzularda tədqiqatlar aparıb, daha sonra təqdimatlarla çıxış ediblər.
Ekskursiya çərçivəsində tələbələr Azərbaycan şərabçılığının tarixi ilə bağlı geniş materiallar toplayıb, eləcə də şərabçılıqda istifadə olunan yeni texnologiyalarla, istehsalat prosesinin bütün mərhələləri ilə əyani tanış olmaq və öyrənmək imkanı qazanıblar, həmçinin, zavodun texnoloqları ilə qida mühəndisliyi sahəsindəki yeniliklərə və şərabçılıq sektorunda tətbiq edilən innovasiyalara dair diskussiyalar aparıblar.